Wilt u uw familie, vrienden, medewerkers of relaties eens écht verrassen? Dan is dit uw kans. Neem ze mee de lucht in!

Oss Maasland in the Air voor Stichting Leergeld regio Oss

Op zaterdag 26 augustus organiseert de Rotaryclub Oss-Maasland het Ballonfestival ‘Oss Maasland in the Air’, voor de Stichting Leergeld regio Oss. Meer dan tien luchtballonnen kiezen dan het luchtruim. Neem uw gasten mee naar ongekende hoogte en geniet samen een tot anderhalf uur lang van een ballonvaart over het mooie Maasland! Een indrukwekkende ervaring met ongelofelijke vergezichten…

Plaats van handelen is het terrein van Bierbrouwerij Oijen (Oijense Bovendijk 61). Vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom, omstreeks 18.30 uur gaat de eerste luchtballon de lucht in.

Entertainment op de grond

In de tussentijd vervelen de achterblijvers zich bepaald niet: er is muziek, en ander entertainment ook voor de jongste bezoekers. Het team van Bierbrouwerij Oijen zorgt bovendien voor hapjes en drankjes en zij kunnen ook een heerlijke barbecue verzorgen.

Uw naam in de spotlights

Vanzelfsprekend kunt u op deze dag uw bedrijf volop onder de aandacht brengen. Op de grond, maar natuurlijk ook in de lucht! De ballonvaart-commissie vertelt u graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld banners, media-aandacht of een eigen tafel op locatie.

U wordt teruggebracht

Wees gerust: er wordt gezorgd voor volgteams, die de ballonvaarders na de landing weer naar Bierbrouwerij Oijen brengen. Na afloop ontvangen alle passagiers een ballondoopcertificaat en proosten de deelnemers op deze unieke ervaring.

U steunt het goede doel!

Met uw deelname steunt u Stichting Leergeld Maas en Leygraaf, regio Oss. Deze stichting helpt kansarme kinderen bij het deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. We willen de stichting in het bijzonder helpen leerachterstanden te voorkomen van kansarme leerlingen in het voortgezet onderwijs. Dit door voor deze leerlingen laptops aan te schaffen zodat ze het snel groeiende aanbod van eigentijdse leermethoden van de scholen kunnen volgen. De stichting wil het voortouw nemen deze kansarme leerlingen te helpen en de aanschafkosten van de laptops zo spoedig mogelijk gelijkelijk te verdelen over gemeente, scholen en stichting.
Hoe meer deelnemers, des te hoger de financiële bijdrage voor dit geweldige initiatief.

En U steunt de belevingswaarde van de Maasvallei

Door tickets te kopen voor dit geweldige evenement steunt U ook nog eens de aantrekkingskracht van onze mooie regio voor eigen inwoners en toeristen. Wat is mooier dan het zicht vanuit de lucht op de Maas met zijn mooie dorpjes aan de rivier en nieuwe aanleg van natuurgebieden?

Overzicht prijzen

Een ballonvaart kost 210 euro per persoon. Er zijn manden voor 4, 8, 10 en zelfs voor 16 personen! Vanaf 4 personen kunt u kiezen voor een ‘eigen’ ballon voor zover nog beschikbaar. Beschikbaarheid zal worden verdeeld op basis van inschrijvingsdatum.

Vanaf de ontvangst tot en met de opstijging van de ballonnen kunt u genieten van een snack, koffie, thee of een drankje. Vanaf 17.00 uur kan ook een hapje worden geserveerd voor groepen vanaf 5 personen. Voor € 18,50 per persoon kunt u zich inschrijven voor een barbecue. De ‘achterblijvers’ zullen smullen van de culinaire kwaliteiten van Bierbrouwerij Oijen. De prijs is exclusief frisdrank, huiswijn en bier.

Verzekerd van een goede vaart

De balloncommandanten van Sky Ballonvaarten (https://www.skyballonvaarten.nl) garanderen een probleemloze vaart. Mocht het weer de vaart niet toestaan, dan wordt uitgeweken naar zaterdag 9 september. In het uitzonderlijke geval dat ook die dag niet kan worden gevaren, behoudt u het recht op een ballonvaart op een latere datum. Sky zorgt voor alle benodigde verzekeringen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt U terecht op de site die speciaal voor het Ballonfestival ontwikkeld is: www.ballonfestivaloss.nl. Als u specifieke vragen heeft helpen de leden van de Ballonvaart-commissie u graag verder.

Aanmelden

U kunt U aanmelden door tijdig, liefst voor 15 juni 2017, een mailtje te sturen naar aanmelden@ballonfestivaloss.nl.

Leden Ballon-vaartcommissie,

Dirk-Jan Zwagerman (06-53392587), dzn@derooy.com
Stefan van Kessel (06-22423968), stefanvank@hotmail.com
Rob Beek (06-46735118), rwbeek@planet.nl
Giel van Eekelen (06-28546068), giel.vaneekelen@online.nl
Trinette Stolle (06-10885771), triwer@zonnet.nl
Wim Vos (06- 53150122),whgvos@gmail.com
Ton Jenniskens (06-53752648), jennoss@ziggo.nl
Rotary Club Oss-Maasland